Χοιρινή σπάλα λεμονάτη στην κατσαρόλα με θυμάρι
Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει χοιρινή σπάλα λεμονάτη στην κατσαρόλα με θυμάρι!
27.10.2024 | 11:30
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
1,5 κιλό χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο (κομμένο σε 3 ίσα κομμάτια)
1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.τ.σ. βούτυρο φρέσκο
2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
4 κ.σ. ηλιέλαιο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
300 ml λευκό κρασί
Χυμό από 2 λεμόνια
1 1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
5 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι
1 κ.τ.σ. βούτυρο
1 κ.τ.σ. αλεύρι
2 κ.τ.σ. μουστάρδα
Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Δείτε όλη την εκτέλεση στο video