Χοιρινή σπάλα λεμονάτη στην κατσαρόλα με θυμάρι

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει χοιρινή σπάλα λεμονάτη στην κατσαρόλα με θυμάρι!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

1,5 κιλό χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο (κομμένο σε 3 ίσα κομμάτια)

1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο

3 κ.τ.σ. βούτυρο φρέσκο

2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες

4 κ.σ. ηλιέλαιο

4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

300 ml λευκό κρασί

Χυμό από 2 λεμόνια

1 1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλου

5 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι

1 κ.τ.σ. βούτυρο

1 κ.τ.σ. αλεύρι

2 κ.τ.σ. μουστάρδα

Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Δείτε όλη την εκτέλεση στο video