Χοιρινή κρασοτηγανιά με κεφαλογραβιέρα
Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε...
15.08.2024 | 11:30
Υλικά
1 κιλό χοιρινή ελιά
200 γρ. κεφαλογραβιέρα
7 λιαστές ντομάτες
1 φλ. λευκό κρασί
2-3 κ.σ. μουστάρδα
1 λεμόνι
1 φύλλο δάφνης
1 κ.σ. ρίγανη
2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
2-3 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
1 κ.σ. μπύκοβο
Ελαιόλαδο
Αλάτι – Πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής