Συκώτι με μουστάρδα, ριγανάτο και πουρέ γλυκοπατάτας

από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Υλικά

800 γρ. συκώτι γάλακτος

2 λευκά κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδο

150 ml νερό

100 ml ελαιόλαδο

χυμό από 1 λεμόνι

2 κσ μουστάρδα

1 κσ μέλι

2 κσ ρίγανη

1/2 ματσάκι μαϊντανός

αλάτι πιπέρι

Για τον πουρέ

800 γρ. γλυκοπατάτες

1 καρότο

1 κρεμμύδι

60 γρ. βούτυρο

150 ml κρέμα γάλακτος

αλάτι πιπέρι

Δείτε όλη τη συνταγή στο video που ακολουθεί