Συκώτι με μουστάρδα, ριγανάτο και πουρέ γλυκοπατάτας
από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
19.11.2024 | 11:45
Υλικά
800 γρ. συκώτι γάλακτος
2 λευκά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
150 ml νερό
100 ml ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
2 κσ μουστάρδα
1 κσ μέλι
2 κσ ρίγανη
1/2 ματσάκι μαϊντανός
αλάτι πιπέρι
Για τον πουρέ
800 γρ. γλυκοπατάτες
1 καρότο
1 κρεμμύδι
60 γρ. βούτυρο
150 ml κρέμα γάλακτος
αλάτι πιπέρι
Δείτε όλη τη συνταγή στο video που ακολουθεί