Σπιτικά Πεϊνιρλί

από τον Γιώργο Τσούλη

Υλικά

Για τα πεϊνιρλί

600γρ αλεύρι σκληρό

9γρ ξερή μαγιά

25γρ ζάχαρη κρυσταλλική

1 κγ αλάτι

140γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

240ml γάλα χλιαρό

100ml νερό χλιαρό

1 αυγό αραιωμένο για το άλειμμα

Για τη σάλτσα

5 ντομάτες

2κσ ρίγανη ξερή

1 κσ βασιλικό ξερό ή 10 φύλλα φρέσκο βασιλικό

1/2 κγ γλυκάνισο τριμμένο

1/2 κγ ζάχαρη κρυσταλλική

αλάτι πιπέρι