Σοκολατίνα πάστα ταψιού

από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Υλικά

40 γρ βούτυρο

40 γρ ηλιέλαιο ή απαλό ελαιόλαδο

150 γρ μαύρη ζάχαρη

150 γρ ξινόγαλο

150 γρ ρόφημα καφέ χλιαρό (φίλτρου ή στιγμιαίο)

250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

50 γρ κακάο

1/2 κγ σόδα

1 πρέζα αλάτι

Για την επικάλυψη

35 γε κακάο

35 γε κορν φλάουρ

300 γρ κρέμα γάλακτος

35% 300 γρ γάλα

4 κρόκους από μεγάλα αβγά

150 γρ μαύρη ζάχαρη

2 πρέζες αλάτι

1 κγ υγρή βανίλια

120 γρ ψιλοκομμένη σοκολάτα γάλακτος

100 γρ τρούφα σοκολάτας για γαρνίρισμα

Δείτε βήμα βήμα τη συνταγή στο video