Σιροπιαστή σοκολατόπιτα
Από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
03.03.2024 | 11:30
Σοκολατόπιτα συνταγή:
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
200 ml νερό
50 ml κονιάκ (προαιρετικά)
5 μεσαία αβγά
80 γρ. κακάο
40 γρ. μπέικιν πάουντερ
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Υλικά για το σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη
1 λίτρο νερό
125 γρ. κακάο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video
500 γρ. ζάχαρη
1 λίτρο νερό
125 γρ. κακάο