Πιλάφι με κιμά και αμύγδαλα Τεμπών
Ένα πιλάφι διαφορετικόΥλικά για 4 άτομα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
1/2 κούπα καρότο, βρασμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γ. μαϊντανός
1/2 κ.γ. μπαχάρι
1/2 % κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
1/2 κούπα αρακάς βρασμένος
1/2 κούπα καλαμπόκι βρασμένο
1 1/2 κούπα νερό
1 κ.σ. μέλι
Για το ρύζι
300 γρ. ρύζι μπασμάτι
100 γρ. σπαγγετίνι σπασμένο
100 γρ. αμύγδαλα Τεμπών, αποφλοιωμένα και καβουρδισμένα
ανθός αλατιού
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σύνθεση
δυόσμος
ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
σπόροι ροδιού
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.