Πεντανόστιμο μοσχάρι τας κεμπάπ με ατζέμ πιλάφι

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει πεντανόστιμο μοσχάρι τας κεμπάπ με ατζέμ πιλάφι!

Για το μοσχάρι τας κεμπάπ θα χρειαστούμε

1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές

50 γρ. βούτυρο αγελαδινό

80 ml ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι

3 σκ. σκόρδο

50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

100 ml λευκό ξηρό κρασί

1 ποτήρι νερό

1 δαφνόφυλλο

3-4 μπαχάρια

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Μοσχοκάρυδο

Αλάτι Πιπέρι

Δείτε όλη την εκτέλεση της συνταγής στο video