Παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταϊφι από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
Ο Γαβιήλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με φύλλο κανταΐφι!
18.07.2023 | 14:00
Για το σιρόπι θα χρειαστούμε
1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική
600 γρ. νερό
1 στικ κανέλα
70 γρ. μέλι
Χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Για την κρέμα
300 γρ. κρέμα γάλακτος
900 γρ. γάλα φρέσκο
160 γρ. ζάχαρη
2 αυγά
6 κρόκοι αυγών
80 γρ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
500 γρ. κανταΐφι
400 γρ. βούτυρο
Δείτε την εκτέλεση στο video