Πάπια με πορτοκάλι

Γιορτινό και όχι μόνο!

Υλικά για 8 άτομα

1 πάπια, 1 1/2 κιλό

1 κ.γ. ανθός αλατιού

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

2 κεφάλια σκόρδο

1 ξερό κρεμμύδι

4 καρότα

κλωναράκια δεντρολίβανο

φρέσκα φύλλα θυμαριού

1 πορτοκάλι

χυμός από 1 πορτοκάλι

χυμός από 1 ροζ γκρέιπφρουτ

3 κ.σ. μέλι

3 κ.σ. λικέρ πορτοκαλιού

1 κ.γ. κορν φλάουρ

2 κ.σ. βούτυρο

Για το σερβίρισμα

πορτοκάλι σε κομμάτια

λεμόνι σε κομμάτια

φιρίκι σε κομμάτια

ρόδι σε κομμάτια

κλωναράκια δεντρολίβανο

Δείτε το video