Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει γιουβέτσι μανιταριών
Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει γιουβέτσι μανιταριών.
29.04.2024 | 11:15
Υλικά
- 500 γρ. κριθαράκι χοντρό
- 1 κρεμμύδι
- 600 γρ. πορτομπέλο
- 3 σκ. σκόρδο
- 2 καρότα
- 1 πράσο
- 1 πορτσίνι αποξηραμένο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 80 ml κρασί
- 800 ml ζωμό κότας
- 1 δαφνόφυλλο
- 10 κλωνάρια θυμάρι
- 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 100 γρ. βούτυρο
- Αλάτι Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Δείτε όλη τη συνταγή στο video