Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει γιουβέτσι μανιταριών

Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει γιουβέτσι μανιταριών.

Υλικά

  • 500 γρ. κριθαράκι χοντρό
  • 1 κρεμμύδι
  • 600 γρ. πορτομπέλο
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 2 καρότα
  • 1 πράσο
  • 1 πορτσίνι αποξηραμένο
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 80 ml κρασί
  • 800 ml ζωμό κότας
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 10 κλωνάρια θυμάρι
  • 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 100 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Δείτε όλη τη συνταγή στο video