Ο Τίμος Ζαχαράτος μάς ετοιμάζει εύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι
Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μας φτιάχνει εύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι
19.11.2022 | 12:00
Υλικά
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
260 γρ. ζάχαρη
250 ml ηλιέλαιο
370 ml χυμό πορτοκάλι
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Αλάτι
1 στικ βανίλιας
120 γρ. τσιπς σοκολάτας
Για το γλάσο
150 γρ. ζάχαρη
2 πορτοκάλια
1 βανίλια
Δείτε την εκτέλεση στο video