Ο Πέτρος Συρίγος μας φτιάχνει χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι και τσιπς γλυκοπατάτας
Μπριζόλες, αξεπέραστες!
03.08.2024 | 11:30
Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες κόντρα στο κόκκαλο (200 γρ. η κάθε μία)
2 κ.τ.σ. αλεύρι
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
30 γρ. βούτυρο
1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
120 ml. βαλσαμικό ξύδι
1 κ.τ.σ. χλιαρό νερό
αλάτι και πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video