Ο Πέτρος Συρίγος μας φτιάχνει χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι και τσιπς γλυκοπατάτας
Μπριζόλες, αξεπέραστες!Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες κόντρα στο κόκκαλο (200 γρ. η κάθε μία)
2 κ.τ.σ. αλεύρι
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
30 γρ. βούτυρο
1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
120 ml. βαλσαμικό ξύδι
1 κ.τ.σ. χλιαρό νερό
αλάτι και πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.