Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει τηγανητό μπακαλιάρο με σκορδαλιά από παντζάρια –
«Ακόμα και η Φαίη μπορεί να το κάνει»
25.03.2025 | 10:30

Υλικά:
1,5 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος
330 ml ξανθιά μπύρα
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
24 γρ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κουρκουμά
1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1/2 ματσάκι μάραθο
Αλάτι Πιπέρι
Για τη σκορδαλιά:
4 παντζάρια
1 πατάτα
100 γρ. καρυδόψιχα
3 σκελίδες σκόρδο
70 ml ελαιόλαδο
2 κ.σ. μηλόξιδο
Αλάτι Πιπέρι
Δείτε το video