Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει τούρτα κατσαρόλας
στην κουζίνα «Στούντιο 4»Υλικά:
500 ml γάλα φρέσκο πλήρες
80 γρ. ζάχαρης
50 γρ. κορν φλάουρ
125 γρ. κλασική κουβερτούρα
100 γρ. βούτυρο αγελάδος
225 γρ. μπισκότα
30 ml κονιάκ
Για το γαρνίρισμα:
300 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
50 γρ. ζάχαρη άχνη
Δείτε την συνταγή στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.