Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει κουραμπιέδες lux
Για τους κουραμπιέδες πολυτελείας:
26.12.2024 | 12:00
ΥΛΙΚΑ
500γρ αλεύρι μαλακό
250γρ βούτυρο αγελάδος
100γρ ζάχαρη άχνη
100γρ πούδρα αμυγδάλου
50ml σησαμέλαιο ή σπορέλαιο
50ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
20ml κονιάκ
2 κρόκους μεσαίων αβγών
1 βανίλια
ξύσμα από ένα βιολογικό πορτοκάλι ακέρωτο για το γαρνίρισμα
500γρ ζάχαρη άχνη
Ανθόνερο ή ροδόνερο
Δείτε τη συνταγή στο video