Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει κουραμπιέδες lux

Για τους κουραμπιέδες πολυτελείας:

ΥΛΙΚΑ

500γρ αλεύρι μαλακό

250γρ βούτυρο αγελάδος

100γρ ζάχαρη άχνη

100γρ πούδρα αμυγδάλου

50ml σησαμέλαιο ή σπορέλαιο

50ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι

20ml κονιάκ

2 κρόκους μεσαίων αβγών

1 βανίλια

ξύσμα από ένα βιολογικό πορτοκάλι ακέρωτο για το γαρνίρισμα

500γρ ζάχαρη άχνη

Ανθόνερο ή ροδόνερο

Δείτε τη συνταγή στο video