Μπριζόλες με σκόρδο Πλατυκάμπου
Έτσι θα τις μαγειρέψετε
29.03.2025 | 11:30
Υλικά για 4 άτομα:
Για το τραγανό σκόρδο:
4-5 σκ. σκόρδο Πλατυκάμπου
5-6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
Φλούδα και ξύσμα από 1 λεμόνι
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1/2 κ.γ. ανθός αλατιού
2 κ.σ. μπαλσάμικο ξίδι
1 κ.γ. γλυκό μπούκοβο
500 γρ. μοσχαρίσια μπριζόλα, χωρίς κόκκαλο
1 λεμόνι, κομμένο στη μέση
2 κ.σ. ελαιόλαδο
3-4 κλωναράκια βασιλικού
1/ κ.γ. άνθος αλατιού
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Δείτε το video