Μπριζόλες με σκόρδο Πλατυκάμπου

Έτσι θα τις μαγειρέψετε

Υλικά για 4 άτομα:

Για το τραγανό σκόρδο:

4-5 σκ. σκόρδο Πλατυκάμπου

5-6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

Φλούδα και ξύσμα από 1 λεμόνι

1/3 κούπας ελαιόλαδο

1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

1/2 κ.γ. ανθός αλατιού

2 κ.σ. μπαλσάμικο ξίδι

1 κ.γ. γλυκό μπούκοβο

500 γρ. μοσχαρίσια μπριζόλα, χωρίς κόκκαλο

1 λεμόνι, κομμένο στη μέση

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3-4 κλωναράκια βασιλικού

1/ κ.γ. άνθος αλατιού

1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Δείτε το video