Μπριάμ λαχανικών με πικάντικη ξινομυζήθρα Κρήτης
Από τη περιοχή του Νέστου, του Σπερχειού και από τη Κρήτη, συλλέξαμε τα εκλεκτά προϊόντα Π.Ο.Π. και Π.Γ.Ε. για να απολαύουμε πρωτότυπα γευστικά πιάτα.
28.05.2022 | 12:30
Ο δημιουργικός σεφ Ανδρέας Λαγός είναι έτοιμος να μας προσφέρει εξαιρετικές συνταγές, χρησιμοποιώντας όπως πάντα τους θησαυρούς του τόπου μας.
Στην παρέα έρχεται ο δημοφιλής συγγραφέας του πολύ επιτυχημένου βιβλίου «Σασμός» Σπύρος Πετρουλάκης, που θα μας μεταφέρει τα αρώματα της αγαπημένης Κρήτης.
Το μενού περιλαμβάνει: Ελληνικά σπαράγγια ψητά με κρέμα από αμύγδαλα, φέτα και τραγανό ψωμί, μπριάμ λαχανικών με πικάντικη ξινομυζήθρα Κρήτης και τέλος ένα detox πρωινό με ακτινίδιο Σπερχειού.
Απολαύστε το!