Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα από τον Ζαν Λουί Καψαλά

Ένας μουσακάς...αλλιώτικος!

Ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς μάς φτιάχνει μουσακά με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:

200 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη

1 κιλό γαλοπούλα (κιμάς) ή ψιλοκομμένο κρέας

200 γρ. ντομάτα κονκασέ

1 κρεμμύδι ξερό

2 σκελίδες σκόρδο

2 κ.σ. μαϊντανο ή κόλιανδρο φρέσκο

1 ποτήρι λευκό κρασί

50 γρ. τριμμένο τυρί μαλακό

1 ξύλο κανέλα

Λίγο αστεροειδή γλυκάνισο ή θυμάρι

Αλάτι, πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για τη μπεσαμέλ:

100 γρ. αλεύρι

100 γρ. βούτυρο

1 λίτρο γάλα

Λίγο μοσχοκάρυδο

Δείτε τη συνταγή στο video από την εκπομπή Happy Day