Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες από τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Μαμαδίστικο και πεντανόστιμο!

Υλικά:

  • 800 γρ. μοσχάρι από ποντίκι
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • 40 γρ. κορν φλαουρ
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 2-3 μπαχάρια
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • 1 κ.γ. σουμάκ
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 120 γρ. κρασί κόκκινο
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 1 λίτρο νερό
  • 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
  • αλάτι και πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 2 μελιτζάνες φλάσκες
  • 200 γρ. φέτα και 8 φέτες ψωμί για το σερβίρισμα

Δείτε όλη την εκτέλεση από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.