Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες από τον Σταύρο Βαρθαλίτη
Μαμαδίστικο και πεντανόστιμο!
11.07.2021 | 11:30
Υλικά:
- 800 γρ. μοσχάρι από ποντίκι
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. κορν φλαουρ
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 2-3 μπαχάρια
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- 1 κ.γ. σουμάκ
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 120 γρ. κρασί κόκκινο
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 λίτρο νερό
- 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 2 μελιτζάνες φλάσκες
- 200 γρ. φέτα και 8 φέτες ψωμί για το σερβίρισμα
Δείτε όλη την εκτέλεση από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.