Μηλόπιτα με κραμπλ αμυγδάλου από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη
Το πιο αγαπημένο φθινοπωρινό γλυκό!
14.10.2023 | 12:00
Υλικά:
Για τη γέμιση:
3 μήλα κόκκινα,
50 γρ. ζάχαρη καστανή
50 γρ, βούτυρο αγελάδος
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. κορν φλάουερ
350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
150 γρ. βούτυρο αγελάδος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
4 κρόκους αυγών
1 βανίλια
Για το κραμπλ αμυγδάλου:
100 γρ. βούτυρο αγελάδος
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γρ. πούδρα αμυγδάλου
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ,
Δείτε την εκτέλεση στο video