Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Η συνταγή της ημέρας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
15.07.2023 | 12:00
Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά), κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 καρότο, κομμένο σε λεπτά μπαστούνια
1 φύλλο δάφνης
1/3 φλ. ελαιόλαδο
½ φλ. λευκό ξηρό κρασί
½ φλ. χυμός λεμονιού
1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας
αλάτι, κατά βούληση
2/3 φλ. νερό
3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.), parboiled
1 κ.γ. αλάτι
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο,
κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα
Δείτε την εκτέλεση στο video