Λεμονάτο μοσχαράκι με πιλάφι από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Η συνταγή της ημέρας από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.Υλικά:
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (ελιά), κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 καρότο, κομμένο σε λεπτά μπαστούνια
1 φύλλο δάφνης
1/3 φλ. ελαιόλαδο
½ φλ. λευκό ξηρό κρασί
½ φλ. χυμός λεμονιού
1 κ.σ. κόκκινο γλυκό πιπέρι
½ κ.γ. σκόνη μουστάρδας
αλάτι, κατά βούληση
2/3 φλ. νερό
3 σακουλάκια μακρύκοκκο ρύζι για πιλάφι (375γρ.), parboiled
1 κ.γ. αλάτι
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο,
κατά βούληση φύλλα μαϊντανού, για γαρνίρισμα
Δείτε την εκτέλεση στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.