Κορμός λευκής σοκολάτας με πουράκια από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης ετοιμάζει λαχταριστό κορμό λευκής σοκολάτας με πουράκια!
23.11.2022 | 12:00
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. βούτυρο
360 γρ. λευκή κουβερτούρα
180 γρ. καρυδόψιχα
2 πρέζες αλάτι
500 γρ. πουράκια
200 γρ. κουβερτούρα
1 κουτί (400 ml) ζαχαρούχο γάλα
100 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. κακάο
200 γρ. φιστίκια Αιγίνης
200 γρ. πουράκια
Δείτε την εκτέλεση στο video