Κοπανάκια κοτόπουλο γλασαρισμένα με πετιμέζι και σκόρδο

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει κοπανάκια κοτόπουλο γλασαρισμένα με πετιμέζι και σκόρδο!

Για τη μαρινάδα θα χρειαστούμε:

10 κοπανάκια

Αλατοπίπερο

100 ml λευκό κρασί

50 ml πετιμέζι

2 κγ σκόρδο σε πούδρα

1 κγ πάπρικα καπνιστή

Για το γλάσο:

170 ml πετιμέζι

70 ml κέτσαπ

]2 κ.τ.σ. πολτοποιημένο φρέσκο σκόρδο

1 κ.τ.σ. πάπρικα καπνιστή

1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν

Δείτε την εκτέλεση στο video