Κοκκινιστά ρεβίθια με γιαούρτι μυρωδικών

Η Γωγώ Δελογιάνη μάς tτα φτιάχνει

Yλικά

1/3 κούπας ελαιόλαδο

250 γρ ντοματίνια

2 σκελίδες σκόρδο

700 γρ. ρεβίθια βρασμένα

1 κ.σ. πελτές ντομάτας

1 κ.σ. πάπρικα

1 κ.σ. μπούκοβο

1 κ.σ. σουμάκ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ

1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο

1 κ.σ. ξίδι

3 κ.σ. άνηθos

2 κ.σ. δυόσμος

2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη

250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Δείτε όλη τη συνταγή στο video