Kανελόνια με κιμά!

Aπό τη Γωγώ Δελογιάννη

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. κανελόνια

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ

8 κ.σ. ελαιόλαδο

500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1/4 κούπας κρασί κόκκινο ή ξίδι από κρασί

400 γρ. σάλτσα με ντοματάκια ψιλοκομμένα

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι, πιπέρι

1/2 ξύλο κανέλα

5 κόκκους μπαχάρι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες

2 αυγά χτυπημένα

200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής