Kανελόνια με κιμά!
Aπό τη Γωγώ Δελογιάννη
21.01.2024 | 13:30
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κανελόνια
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
8 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/4 κούπας κρασί κόκκινο ή ξίδι από κρασί
400 γρ. σάλτσα με ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1/2 ξύλο κανέλα
5 κόκκους μπαχάρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
2 αυγά χτυπημένα
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής