Kανελόνια με κιμά!
Aπό τη Γωγώ ΔελογιάννηΥΛΙΚΑ
500 γρ. κανελόνια
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ
8 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/4 κούπας κρασί κόκκινο ή ξίδι από κρασί
400 γρ. σάλτσα με ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1/2 ξύλο κανέλα
5 κόκκους μπαχάρι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
2 αυγά χτυπημένα
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.