Η Ελένη Ψυχούλη μας φτιάχνει στρούντελ με μήλα και σοκολάτα
Αγαπημένο χειμωνιάτικο γλυκό
10.01.2024 | 11:45
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
1 κιλό μήλα
100 γρ. τριμμένη φρυγανιά
75 γρ. σταφίδα ξανθή
140 γρ. βούτυρο αγελάδος
200 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
1 κ.σ. κανέλλα
1 κ.γ. τριμμένο γαρύφαλλο
1 φλ. του καφέ κονιάκ
1 σοκολάτα κουβερτούρα
άχνη ζάχαρη
3 κ.σ ζάχαρη 1 βανίλια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής