Γεμιστές πατάτες στον φούρνο με πανσέτα και γραβιέρα από τον Ζαν Λουί Καψαλά
Mε άρωμα Γαλλίας...Ο chef, Ζαν Λουί Καψαλάς, μάς φτιάχνει πεντανόστιμες γεμιστές πατάτες στον φούρνο με πανσέτα και γραβιέρα. Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
- 8 μικρές πατάτες
- 100 γρ. πανσέτα
- 200 γρ. τυρί τριμμένο (γραβιέρα)
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 40 γρ. βούτυρο
- Πράσινη σαλάτα
- Αλάτι – Πιπέρι
Δείτε όλη τη συνταγή από την εκπομπή Happy Day
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.