Φορμαέλα Αράχωβας σαγανάκι με καραμελωμένα αχλάδια

Εσείς αγαπάτε την φορμαέλα;

Υλικά για 4 άτομα

Για τα καραμελωμένα αχλάδια

400 γρ. αχλάδια

80 γρ. ζάχαρη

1 πρέζα ανθός αλατιού

30 γρ. βούτυρο

30 ml. κονιάκ

1/2 φακελάκι κρόκος Κοζάνης σε σκόνη

Για το σαγανάκι

1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.

3 αβγά

1 1/2 κούπα πάνκο

250 γρ. φορμαέλα Αράχοβας

ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα

φύλλα δυόσμου

Δείτε τη συνταγή στο video