Φορμαέλα Αράχωβας σαγανάκι με καραμελωμένα αχλάδια
Εσείς αγαπάτε την φορμαέλα;
09.01.2025 | 12:00
Υλικά για 4 άτομα
Για τα καραμελωμένα αχλάδια
400 γρ. αχλάδια
80 γρ. ζάχαρη
1 πρέζα ανθός αλατιού
30 γρ. βούτυρο
30 ml. κονιάκ
1/2 φακελάκι κρόκος Κοζάνης σε σκόνη
Για το σαγανάκι
1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
3 αβγά
1 1/2 κούπα πάνκο
250 γρ. φορμαέλα Αράχοβας
ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
φύλλα δυόσμου
Δείτε τη συνταγή στο video