Φορμαέλα Αράχωβας σαγανάκι με καραμελωμένα αχλάδια
Εσείς αγαπάτε την φορμαέλα;Υλικά για 4 άτομα
Για τα καραμελωμένα αχλάδια
400 γρ. αχλάδια
80 γρ. ζάχαρη
1 πρέζα ανθός αλατιού
30 γρ. βούτυρο
30 ml. κονιάκ
1/2 φακελάκι κρόκος Κοζάνης σε σκόνη
Για το σαγανάκι
1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
3 αβγά
1 1/2 κούπα πάνκο
250 γρ. φορμαέλα Αράχοβας
ελαιόλαδο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
φύλλα δυόσμου
Δείτε τη συνταγή στο video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.