Αφράτο σιροπιαστό ραβανί
Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει αφράτο σιροπιαστό ραβανί!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:
5 αυγά
2 κ.τ.σ. ζάχαρη
200 ml ηλιέλαιο
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
. 2 κ.τ.σ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.τ.γ. κουρκουμά
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
Για το σιρόπι:
750 γρ. ζάχαρη
700 ml νερό
1 ξυλάκι κανέλα
1 φλούδα λεμονιού
2 κ.τ.σ. χυμό λεμονιού
50 ml κονιάκ
Δείτε τη συνταγή στο παρακάτω video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.