Σιροπιαστό Ραβανί
Για τους γλυκατζήδες τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε ένα λαχταριστό σιροπιαστό ραβανί. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το γλυκό δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία. Υλικά Για το ραβανί • 6 αυγά • 320 γρ. ζάχαρη • 400 γρ. γιαούρτι • 150 γρ. βούτυρο […]
01.02.2020 | 17:00
Για τους γλυκατζήδες τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» προνόησε ο Λάμπρος Βακιάρος και έφτιαξε ένα λαχταριστό σιροπιαστό ραβανί.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε το γλυκό δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για το ραβανί
• 6 αυγά
• 320 γρ. ζάχαρη
• 400 γρ. γιαούρτι
• 150 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) ή ηλιέλαιο
• 5 γρ. βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες
• 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 300 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
• 12 γρ. μπέικιν πάουντερ
• Ξύσμα από μισό λεμόνι
Για το σιρόπι
• 1 λτ νερό
• 700 γρ. ζάχαρη
• 2 φλούδες λεμονιού
Δείτε όλη τη συνταγή στο video