Λαχαντολμάδες με αρωματικό αυγολέμονο από τον αγαπημένο “Κρατς”

Ο Χρήστος Μπάρκας το πρωί της Παρασκευής  ετοιμάσε  στο “Πρω1νό”  λαχαντολμάδες με αρωματικό αυγολέμονο! Υλικά για τη γέμιση: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από άπαχο κομμάτι (καπάκι ή κιλότο), 1φλ. τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο, 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο, 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 μικρό ματσάκι δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ½ κ.γλ. κουρκουμά, 1 […]

Ο Χρήστος Μπάρκας το πρωί της Παρασκευής  ετοιμάσε  στο “Πρω1νό”  λαχαντολμάδες με αρωματικό αυγολέμονο!

Υλικά για τη γέμιση: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από άπαχο κομμάτι (καπάκι ή κιλότο), 1φλ. τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο, 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο, 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 μικρό ματσάκι δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ½ κ.γλ. κουρκουμά, 1 μεγάλο λάχανο (τρυφερό), 1 λίτρο ζωμό κότας

Υλικά για το αυγολέμονο: 200γρ. ζωμός μαγειρέματος από λαχανοντολμάδες, 50γρ. κρέμα γάλακτος, χυμός από 1 λεμόνι, 2 αυγά, 1 κρόκος αυγού, 50γρ. βούτυρο