Μοσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια και καπνιστό τυρί

O Λάμπρος Βακιάρος μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε το πιο νόστιμο μοσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια και καπνιστό τυρί. Υλικά: 1.2 κλ. μοσχάρι χτένι (κομμένο σε μικρά κομμάτια) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεσαίο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 3 σκελιδες σκόρδο (ολόκληρες) 2 κ.σ. πελτέ τομάτας 1 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα κόκκινο κρασί 1 συσκευασία σάλτσα […]

O Λάμπρος Βακιάρος μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε το πιο νόστιμο μοσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια και καπνιστό τυρί.

Υλικά: 1.2 κλ. μοσχάρι χτένι (κομμένο σε μικρά κομμάτια) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεσαίο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 3 σκελιδες σκόρδο (ολόκληρες) 2 κ.σ. πελτέ τομάτας 1 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα κόκκινο κρασί 1 συσκευασία σάλτσα τομάτας 2 κούπες ζωμό λαχανικών 6 – 8 μανιτάρια πόρτο μπέλο 3 – 4 κλωναράκια δενδρολίβανο Aλάτι και πιπέρι Αλεύρι και νερό για τη ζύμη 1 + 1/2 κούπα καπνιστό τυρί (κομμένο σε κύβους)

Δείτε το video