«Στην κουζίνα των γεύσεων»: Απλές και γρήγορες συνταγές από την Ερμιόνη Τυλιπάκη
Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου είμαι ερωτευμένη με το φαγητό. Το θεωρώ μία από τις κορυφαίες απολαύσεις της ζωής και όχι ένα απλό μέσο ικανοποίησης βασικών αναγκών. Είμαι η Ερμιόνη… σύζυγος, μαμά 2 υπέροχων μικρών κοριτσιών, εργαζόμενη και food blogger. Η κουζίνα του σπιτιού είναι ο αγαπημένος μου χώρος, το βασίλειό […]Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου είμαι ερωτευμένη με το φαγητό. Το θεωρώ μία από τις κορυφαίες απολαύσεις της ζωής και όχι ένα απλό μέσο ικανοποίησης βασικών αναγκών.
Είμαι η Ερμιόνη… σύζυγος, μαμά 2 υπέροχων μικρών κοριτσιών, εργαζόμενη και food blogger.
Η κουζίνα του σπιτιού είναι ο αγαπημένος μου χώρος, το βασίλειό μου, ένας χώρος έμπνευσης και δημιουργίας. Η μαγειρική είναι το αγχολυτικό μου αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να περιποιηθώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα και να εκφράσω την αγάπη και τη στοργή που νιώθω για εκείνα.
Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε γρήγορες και απλές συνταγές, με υλικά που μπορούμε να προμηθευτούμε εύκολα, για όλη την οικογένεια και για κάθε περίσταση: ιδιαίτερα πρωινά και σνακ, προτάσεις για το καθημερινό τραπέζι, ευφάνταστα πιάτα για το τραπέζι του σαββατοκύριακου, γλυκά που ενθουσιάζουν αλλά και ιδέες για τον μπουφέ και το πάρτι.
Προμηθευτείτε τα απαραίτητα λοιπόν και κυρίως τη δημιουργική σας διάθεση και επιτρέψτε μου να σας ξεναγήσω στο βιβλίο των γεύσεων.
Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΤΥΛΙΠΑΚΗ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υλικών. Η ίδια δηλώνει πως είναι εργαζόμενη μαμά και ενθουσιώδης food blogger, και πως η οικογένειά της αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσής της. Από τον Ιούνιο του 2011 γράφει και επιμελείται το blog «The one with all the tastes», όπου προτείνει εύκολες συνταγές, αλμυρές και γλυκές, απλές ως προς τα υλικά και την εκτέλεση, πρωτότυπες ωστόσο και όμορφες. Διακρίθηκε στον διαγωνισμό που διοργανώθηκε από τα TGI Friday΄s και τα Greek food blogs τον Οκτώβριο του 2012. Συνταγές της δημοσιεύονται στο ηλεκτρονικό περιοδικό Cook Craft Create. Στον ελεύθερο χρόνο της παρακολουθεί σεμινάρια μαγειρικής και ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις στο food styling και στη φωτογράφιση φαγητών από βιβλία και από το διαδίκτυο. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο – και ελπίζει όχι το τελευταίο της…