Μητέρα κατήγγειλε τον σύντροφό της ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη της- Στη φυλακή ο δράστης- “Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη”- Η φράση της κόρης της που τη συγκλόνισε “Ευτυχώς δεν έκανε στα αδέλφια μου αυτό που έκανε σε μένα”
Τι είπε αποκλειστικά στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Καταγγέλλει πως ο επί 3 χρόνια σύντροφός της ασελγούσε στην 9χρονη κόρη της. Ο λόγος για μια 37χρονη μητέρα 3ων ανήλικων παιδιών η οποία μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό για το πώς η κόρη της αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε. Έναν εφιάλτη που κρατούσε καλά φυλαγμένο στην παιδική της ψυχή.
“Είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου με τον οποίο ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Του είχα δώσει μέχρι και κλειδιά του σπιτιού”
“Όταν ένα βράδυ ο σύντροφός μου “μπούκαρε” στο σπίτι μου χωρίς την έγκρισή μου καθώς είχε βγάλει αντικλείδια, τότε η κόρη μου είπε στην αδελφή μου “ευτυχώς που δεν έκανε στα αδέλφια μου αυτό που έκανε σε εμένα”
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.