Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά τον πατέρα της η Ευαγγελία Δομάζου: “Εφυγε” η αδυναμία μου…
Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Ο θρύλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφυγε το πρωί της Παρασκευής 24/1 σε ηλικία 83 ετών, με το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», να εκδίδει ιατρικό ανακοινωθέν.
“Ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίμης Δομάζος παρά την εξάντληση των θεραπευτικών παρεμβάσεων κατέληξε σήμερα Παρασκευή 24-01-2025 και ώρα 10:20 π.μ. λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.
Δυστυχώς το χρονικό διάστημα της εξωνοσοκομειακής ανακοπής έως την επαναφορά του στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας αποδείχθηκε καθοριστικό.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην εξαιρετική οικογένεια του, τις τρεις κόρες , την επί 40 έτη σύζυγο του και σε όλον τον κόσμο που τον αγαπούσε.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγο πριν τον τελευταίο αποχαιρετισμό, η Ευαγγελία Δομάζου κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από τον γάμο του με την Βίκυ Μοσχολιού με δάκρυα στα μάτια μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στις Αλήθειες με τη Ζήνα για τον αείμνηστο μπαμπά της.
“Παρόλο που οι γονείς μας είχαν χωρίσει όταν εγώ ήμουν 9 χρόνων και η Ράνια 10 χρόνων δεν τον είχαμε χάσει τον μπαμπά…Απλά δεν τον βλέπαμε πολύ τον χειμώνα, γιατί είχαμε πολλά μαθήματα…
Έφυγε η αδυναμία μου. Ζήνα, εσύ ξέρεις πόση αδυναμία του είχα… Ήταν μεγάλο κεφάλαιο και έχει γράψει πια τη δική του ιστορία”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.