“Λύγισε” ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη: Οι χούλιγκανς εκείνη την ημέρα πήγαν για να σκοτώσουν. Γιατί ο θεός διάλεξε τη δική μου οικογένεια μόνο εκείνος ξέρει…
Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Επί 20 ολόκληρες μέρες έδινε μάχη για τη ζωή του και μία ημέρα μετά τα γενέθλιά του δυστυχώς δεν άντεξε σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.
Ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης είχε τραυματιστεί στα σοβαρά επεισόδια που είχαν σημειωθεί στην περιοχή του Ρέντη.
Εν ώρα υπηρεσίας, ο Γιώργος δέχθηκε μια ναυτική φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι βρίσκοντας αρτηρία και προκαλώντας του σοβαρή αιμορραγία ενώ οι γιατροί είχαν προβεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.
Ο Γιώργος ήταν ένας μαχητής της ζωής. Ένα παιδί γεμάτο όνειρα και αγάπη για το επάγγελμά του και τους συναδέλφους του.
Μετά τον τραυματισμό του η αστυνομία προχώρησε σε εκατοντάδες προσαγωγές, ενώ στο εδώλιο κάθεται ένας 18χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα.
Νέα διακοπή υπήρξε στη δίκη λόγω προβλήματος υγείας ενός ενόρκου με το δικαστήριο να ορίζει νέα ημερομηνία την 13η Μαρτίου.
Το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα βρέθηκε η αδελφή και ο πατέρας του άτυχου αστυνομικού και ράγισαν καρδιές μιλώντας για τον Γιώργο τους!
“Οι χούλιγκανς εκείνη την ημέρα πήγαν για να σκοτώσουν. Γιατί ο Θεός διάλεξε τη δική μου οικογένεια μόνο εκείνος ξέρει”, τόνισε με δάκρυα στα μάτια ο κύριος Λυγγερίδης.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.