Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 43χρονης Γεωργίας από τον 71χρονο σύντροφο της-Ξεσπά η μητέρα της: Ο δράστης είπε ότι “αυτό της άξιζε κι αυτό πήρε”… Γελούσε σαν ηλίθιος…
Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Σοκ προκάλεσε στις 5 Δεκεμβρίου 2023. σε όλη τη χώρα η άγρια δολοφονία μιας 43χρονης μητέρας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα, με τραύματα από όπλο στην κοιλιακή χώρα.
Δράστης της στυγερής δολοφονίας ο 71χρονος σύντροφός της ο οποίος μετά την σύλληψή του ομολόγησε την πράξη του.
Η άτυχη γυναίκα η οποία ήταν μητέρα ενός 15χρονου αγοριού με ειδικές ανάγκες, είχε δεσμό με τον 71χρονο ενώ η σχέση του έδειχνε αρμονική. Την περασμένη Παρασκευή ωστόσο ένα άγριο περιστατικό ανάμεσά τους έφερε τη ρήξη. Ο 71χρονος φέρεται να χτύπησε πολύ άσχημα την 43χρονη με αποτέλεσμα να της σπάσει το πόδι. Η γυναίκα πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό ενώ έφυγε από το σπίτι που έμενε και πήγε στην μητέρα της. Μάλιστα η αστυνομία της είχε ενεργοποιήσει και το κουμπί πανικού το οποίο ωστόσο δεν πρόλαβε η ίδια να πατήσει.
Ο 71χρονος άνδρας μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε από το νησί και στη συνέχεια συνελήφθη στο Κερατσίνι. Λίγο αργότερα ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του.
Ξεκίνησε η δίκη για την γυναικοκτονία, ενώ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησαν η μητέρα και η αδελφή της άτυχης Γεωργίας που “έφυγε” από τα χέρια του συντρόφου της.
“Ο δράστης είπε ότι “αυτό της άξιζε κι αυτό πήρε… Γελούσε σαν ηλίθιος”, τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα της άτυχης γυναίκας.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.