Η 17χρονη σήμερα Δαυιδούλα είναι ένα ζωντανό πλάσμα πίστης και αγάπης. Δίνει μαθήματα ζωής με τη δύναμη και τη θέλησή της και κάνει όνειρα για το μέλλον “Θέλω να γίνω δασκάλα και να μάθω στα παιδιά να αγαπούν το Χριστό και την Ελλάδα”
Όλα όσα είπε στο πλατό της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Με οδηγό την πίστη στο Θεό, η Δαυιδούλα ήρθε στον κόσμο ως ο καρπός της ακλόνητης αγάπης και αφοσίωσης των γονιών της στον Κύριο. Η μικρή ήρθε ως δώρο την αγκαλιά τους, παρά τις προγνώσεις των γιατρών για το αντίθετο καθώς τα προβλήματα υγείας που είχε από την ημέρα που χτύπησε η καρδούλα της στην κοιλιά της μητέρας της δεν ήταν ικανά να τους αλλάξουν γνώμη και να μην την φέρουν στη ζωή.
Από τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί έλεγαν πως το παιδί θα ήταν τερατόμορφο, ίσως γεννηθεί με σύνδρομο ντάουν ενώ 3 γυναικολόγοι αρνήθηκαν να αναλάβουν την κυρία Καλλιόπη απορρίπτοντάς την.
Με πίστη στο θεό και την αγάπη του μακαριστού Γέροντα Κυρίλλου από τον Όσιο Δαυίδ αλλά και του σημερινού ηγούμενου της μονής Γέροντα Γαβριήλ, η Δαυιδούλα κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια τα οποία ήταν μεγάλα. Η Ζήνα είχε συναντήσει τους γονείς της αλλά και την ίδια τη Δαυιδούλα στο ξωκλήσι των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.
Για τους γονείς της αλλά και για τους γέροντες της μονής του Οσίου Δαυίδ η Δαυιδούλα ήταν η την χαρά της ζωής, η πηγή έμπνευσης, η προσωποποίηση της αγάπης. Ο μακαριστός γέροντας Κύριλλος αλλά και ο γέροντας Γαβριήλ έγιναν πνευματικοί της πατέρες και σήμερα η Δαυιδούλα μόνο με το χαμόγελό της σκορπά άπλετο φως σε έναν κόσμο γεμάτο σκοτάδι.
Το ραντεβού με τη Ζήνα Κουτσελίνη δόθηκε και στο πλατό της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” λίγο καιρό αργότερα…
Η Δαυιδούλα σήμερα, 3 χρόνια μετά τη συνάντηση με τη Ζήνα Κουτσελίνη, δεν σταματά να επιβεβαιώνει πως είναι ένα θαύμα. Με αγάπη για τη μουσική παίζει πιάνο στο ωδείο Μυθωδία στην Πάρο και με δασκάλα τη Μαρουλία Κοντού μαγεύει με τις νότες και τις μελωδίες της…
Σήμερα η Δαυιδούλα κάνει όνειρα για το μέλλον.
“Μετά τα νοσοκομεία κρατάω μόνο τις όμορφες στιγμές που μου έχει χαρίσει ο Θεός”
“Σε λίγο καιρό θα δώσω Πανελλήνιες. Προετοιμάζομαι, διαβάζω όσο μπορώ. Με βοηθουν οι καθηγητές και με αγαπούν και τους ευχαριστώ πολύ. Θέλω να γίνω δασκάλα στο δημοτικό και να μάθω στα παιδιά να αγαπούν το Χριστό και την Ελλάδα”
“Αγαπώ τα μικρά παιδιά. Από το σχολείο έζησα αγάπη, ζεστασιά, θαλπωρή και αγκαλιά. Θα μου λείψει όλο αυτό. Θα μου λείψουν όλα από την Πάρο γιατί ήταν κάτι πολύ όμορφο για μένα. Ευχαριστώ το Θεό γι΄αυτά που έζησα”
Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”:
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.