search-button
cross-out

Χανιά: Τo απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στον 23χρονο Σήφη Γιανναράκη – Απέραντη η θλίψη για την απώλεια του αδικοχαμένου νέου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία
Χανιά: Τo απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στον 23χρονο Σήφη Γιανναράκη – Απέραντη η θλίψη για την απώλεια του αδικοχαμένου νέου

Απέραντη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του σκόρπισε ο τραγικός θάνατος του 23χρονου Σήφη Γιανναράκη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Βάμο Αποκορώνου.

Ο άτυχος νέος επέβαινε στο αυτοκίνητό του όταν αυτό εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα στη συνέχεια να τυλιχθεί στις φλόγες, με τον 23χρονο να βρίσκεται εντός του οχήματος.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Σήφη σήμερα, Τρίτη στις 17:00, στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου, στον Ι.Ν. Παναγίας και Αγίου Τίτου και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Μιχαήλ Αρχάγγελου στο Χωριό.

Η είδηση του θανάτου του Σήφη βύθισε στο πένθος τους οικείους του αλλά και όλο τον Αποκόρωνα από τον οποίο καταγόταν.

Ο Σήφης Γιανναράκης ασχολείτο με την κρητική παραδοσιακή μουσική, τραγουδώντας με το συγκρότημά του και παίζοντας παράλληλα και μαντολίνο. Παράλληλα, τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Τιτάν, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Ο 23χρονος Σήφης ήταν γιος του προέδρου του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Εμπροσνέρου.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr