search-button
cross-out

Χανιά: Τελευταίο αντίο στον 20χρονο ναυαγοσώστη – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Στις 12 η ταφή του στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά
Χανιά: Τελευταίο αντίο στον 20χρονο ναυαγοσώστη – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το τελευταίο αντίο θα πουν το μεσημέρι της Πέμπτης συγγενείς και φίλοι στον 20χρονο ναυαγοσώστη Oργκίτο Λότσι.

Η ταφή θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά.

Ο άτυχος 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου στις Καλύβες Αποκορώνου.

Παθολογικά τα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη

Δεν υπήρξαν ευρήματα στην ιατροδικαστική εξέταση που να δείχνουν ότι ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη στις Καλύβες οφείλεται σε χτυπήματα που δέχτηκε στον καβγά, για τον οποίο έχουν συλληφθεί δύο άτομα που οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του PARAKRITIKA.GR.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος είχε ιστορικό με την καρδιά του, οπότε, πιθανώς το στρες από τον καβγά και τα όσα συνέβησαν στην παραλία να οδήγησαν στην καρδιακή ανακοπή και στον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν καταρρεύσει ο νεαρός ναυαγοσώστης, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με άλλα νεαρά άτομα στη διάρκεια του οποίου ο άτυχος 20χρονος δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Αιτία του καβγά ήταν κάποια καπνικά προϊόντα που έλειπαν από το δωμάτιο του 20χρονου και που θεωρούσε ότι κάποιος από αυτούς ήταν υπεύθυνος.

Στην Ασφάλεια Χανίων, που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση, προσήχθησαν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 5 άτομα, με τους δύο τελικά να συλλαμβάνονται και να λαμβάνουν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή. Στους δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Η στιγμή που ο 20χρονος καταρρέει

Τι ισχυρίστηκαν στις αρχές

Και οι δύο άνδρες ανέφεραν πως ο καυγάς ξεκίνησε από την επίθεση του 20χρονου σε βάρος τους.

«Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως ο θανών επιτέθηκε βιαιότατα και στους δύο με πολύ επικίνδυνα χτυπήματα και αυτό επιβεβαιώνεται και από καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων. Δεν ανέφεραν συγκεκριμένο λόγο για την έναρξη του καυγά, απλώς είπαν πως υπήρξε μία αρχική κουβέντα μεταξύ τους η οποία και κλιμακώθηκε», ανέφερε ο δικηγόρος υπεράσπισης των δύο Ελλήνων, Γιάννης Ντερμανάκης.

Την ίδια ώρα ο κ. Ντερμανάκης επεσήμανε πως περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση τονίζοντας πως «ο θανών δεν φέρει κανένα τραύμα που να αποδίδεται στους κατηγορουμένους. Μάλιστα, ο θανών έδωσε μία κουτουλιά σε έναν από τους κατηγορουμένους που πιθανότατα να ήταν και η αιτία του σοβαρού τραυματισμού αλλά και θανάτου του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αλβανικά μέσα ενημέρωσης που παρακολουθούν στενά την υπόθεση έδωσαν στο φως της δημοσιότητας την φωτογραφία του 20χρονου ναυαγοσώστη.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr