search-button
cross-out

Χαλκιδική: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 13χρονη Δωροθέα που χτυπήθηκε από κεραυνό

Η 13χρονη χτυπήθηκε θανάσιμα από κεραυνό ενώ βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς της
Χαλκιδική: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 13χρονη  Δωροθέα που χτυπήθηκε από κεραυνό

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της αδικοχαμένης 13χρονης η οποία έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από κεραυνό στη Χαλκιδική.

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της ανήλικης σε κατάσταση σοκ ακόμα από το τραγικό περιστατικό, με δάκρυα στα μάτια συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νέα Μουδανιά για να συνοδεύσουν το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία, που κηδεύτηκε μέσα σε λευκό φέρετρο, ενώ η οικογένεια μοίρασε μπομπονιέρες κατά το έθιμο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της 13χρονης που με αβάσταχτο πόνο αποχαιρέτησαν το μονάκριβό τους παιδί.

kideia-xalkidikh.jpg
Πηγή: Εφημερίδα Μακεδονία
khdeia-xalkidikh.jpg
Πηγή: Εφημερίδα Μακεδονία

Το χρονικό της τραγωδίας

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου  στο Ποσείδι της Χαλκιδικής. Η 13χρονη κολυμπούσε στη θάλασσα μαζί με τους γονείς της, όταν ξαφνικά και ενώ είχαν βγει από τη θάλασσα ξεκίνησε σφοδρό μπουρίνι.

Εκείνη τη στιγμή ένας κεραυνός έπεσε τραυματίζοντας θανάσιμα την 13χρονη, με τους λουόμενους να καλούν αμέσως το ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ο θάνατος της ανήλικης ήταν ακαριαίος.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr