Τραγωδία: Σύγκρουση ΙΧ με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ – Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες

Κινητοποίηση των αρχών

Μία ακόμα τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στους δρόμους της Κρήτης με θύματα δύο άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί  όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με μίνι βαν στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά στα Χανιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν μέσα στα συντρίμμια με αποτέλεσμα να βρεθεί στο σημείο δύναμη της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο άντρες γύρω στα 30-35 χωρίς τις αισθήσεις του και επιχείρησαν να τους επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ άλλα δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα από τα οποία 4 τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα είχαμε ένα ακόμα τροχαίο στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισών, όταν από τη σύγκρουση μηχανής με φορτηγό τραυματίστηκε θανάσιμα μια τουρίστρια, συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, ενώ η οδηγός νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα SOS BOAK στο facebook

cretapost.gr