search-button
cross-out

«Τον σιχαινόμουν, δεν άντεχα να τον βλέπω, με κατέστρεψε» – Οι καταθέσεις από τα αδέλφια που σκότωσαν τον 28χρονο στην Κυψέλη

Με «μελανά» χρώματα περιέγραψαν την παιδική τους ηλικία τα δύο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, που ομολόγησαν τη δολοφονία 28χρονου εν μέση οδώ στην Κυψέλη.
«Τον σιχαινόμουν, δεν άντεχα να τον βλέπω, με κατέστρεψε» – Οι καταθέσεις από τα αδέλφια που σκότωσαν τον 28χρονο στην Κυψέλη

Ως υπαίτιο περιγράφουν το 28χρονο θύμα τους, σημειώνοντας ότι στην πιο τρυφερή ηλικία τους κακοποιούσε σεξουαλικά.

Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ο 19χρονος: «Τον σιχαινόμουν, «δεν άντεχα να μου μιλάει και να τον βλέπω», «μας κατέστρεψε τη ζωή».

Όπως φέρεται να πρόσθεσε, πριν από μόλις δύο χρόνια μίλησε ανοιχτά με τον μικρότερο αδερφό του και επιβεβαίωσε τις υποψίες του ότι ήταν και αυτός θύμα του ξαδέρφου τους. Τα δύο αδέλφια θα παραμείνουν στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ., μέχρι το πρωί της Παρασκευής όταν και θα απολογηθούν στον αρμόδιο Ανακριτή.

Αναλυτικά όλα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 19χρονος:

«Γεννηθήκαμε στην Ελλάδα αλλά όταν εγώ ήμουν έξι χρονών και ο αδελφός μου τεσσάρων φύγαμε οικογενειακώς και ζήσαμε για δύο χρόνια στην Αλβανία. Σε κοντινό σπίτι βρισκόταν και ο ξάδερφός μου. Ο ξάδελφός μου με παρενοχλούσε σεξουαλικά και όσο πέρναγε ο καιρός γινόταν και πιο βίαιος. Εγώ ήμουν μικρός και δεν καταλάβαινα αλλά σιγά σιγά ένιωθα ότι κάτι δεν ήταν φυσιολογικό. Αυτά συνέβαιναν όσο ήμασταν εκεί εκείνα τα δύο χρόνια.

Μετά επιστρέψαμε στην Ελλάδα και μείναμε στην Κυψέλη. Εγώ από τότε ένιωθα λες και με έχουν τραυματίσει αυτά τα γεγονότα και ήμουν πολύ κλειστός. Όταν πια έγινα 16 χρονών ένιωθα ότι σιγά σιγά τα ξεπερνάω. Στο μεταξύ δεν είχα μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτά. Στο μεταξύ όμως έβλεπα ότι και ο αδελφός μου ήταν πολύ κλειστός και δεν μιλούσε και σκέφτηκα ότι είχε παρενοχλήσει και αυτόν.

Πριν δύο χρόνια μιλήσαμε ανοιχτά με τον αδελφό μου και μου επιβεβαίωσε ότι όσο βρισκόμασταν στην Αλβανία παρενοχλούσε και αυτόν. Στους γονείς μας το είπαμε πέρυσι μέχρι τότε δεν ήξεραν κάτι αλλά έπαθαν σοκ όταν το ανακοινώσαμε.

Γενικά νιώθαμε και οι δύο ότι μας έχει καταστρέψει τη ζωή μας. Ο πατέρας μου κάποια στιγμή επικοινώνησε με τον 28χρονο και τον ρώτησε αν είναι αλήθεια και εκείνος τα παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά. Μετά από αυτό μου έστειλε και μήνυμα μέσω messenger για να ζητήσει συγνώμη για όσα έγιναν παλιά.

Την Κυριακή το βράδυ έστειλε στο Instagram να βρεθούμε όλοι μαζί να μιλήσουμε και κανονίσαμε να βρεθούμε στη Φωκίωνος Νέγρη τη Δευτέρα το βράδυ. Έτσι και έγινε, αυτός μάλιστα ήρθε κατευθείαν από το αεροπλάνο όπου ερχόταν από Αλβανία όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό.

Κάτσαμε σε παγκάκια και περπατάγαμε κιόλας. Μας έλεγε ότι ήταν λάθη που έκανε μικρός και τέτοια. Εμείς με τον αδελφό μου τα είχαμε ακούσει πολλές φορές αυτά αλλά τον σιχαινόμασταν. Κάποια στιγμή σκεπτόμενοι όλα αυτά που είχαν συμβεί πιαστήκαμε στα χέρια και βγάλαμε και εγώ και ο αδερφός μου μαχαίρι και τον μαχαιρώσαμε.

Και οι δύο είχαμε σουγιά. Δεν θυμάμαι σε ποιο σημείο τον χτύπησα, γίνανε όλα πολύ γρήγορα αλλά σίγουρα τον μαχαίρωσα μία φορά στο σώμα. Μετά πήραμε τους γονείς μας και ήρθαμε εδώ στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης. Είμαστε καλά παιδιά αλλά δεν αντέχαμε άλλο όλο αυτό. Δεν άντεχα να μας μιλάει και να τον βλέπω».

Η κατάθεση του 17χρονου

Από την πλευρά του ο 17χρονος, επίσης κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, φέρεται να είπε:

«Όταν ήμασταν μικροί μας ενοχλούσε σεξουαλικά χωρίς τη θέλησή μας εμένα και τον αδελφό μου στην Αλβανία, όπου μέναμε όλοι μαζί. Από τότε δεν τον έχω δει αλλά μου στέλνει περιστασιακά στο Instagram και με ρωτάει τι κάνω. Σήμερα μας είπε να βρεθούμε όλοι μαζί το βράδυ στην οδό Χανίων. Εγώ είχα μαζί μου ένα μαχαίρι για ασφάλεια. Δεν θυμάμαι όλο το περιστατικό, θυμάμαι όμως ότι κράταγα το μαχαίρι και του επιτέθηκα στο σώμα.

Μετά φύγαμε με τον αδελφό μου, άφησε το μαχαίρι σε έναν κάδο και είπα στους γονείς μου τι είχε γίνει και ήρθαμε στο Α.Τ. Κυψέλης. Δεν θυμάμαι να τον μαχαίρωσε ο αδελφός μου ούτε αν είχε μαχαίρι. Γενικά δεν θυμάμαι άλλα να σας πω, δεν νιώθω καλά για να σας πω τι είχε γίνει όταν ήμασταν μικρά παιδιά».

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr