search-button
cross-out

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Στάθας Καραϊβαζ μετά την απόφαση του δικαστηρίου που αθωώνει, λόγω αμφιβολιών, τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ

"Για εμένα το δικαστήριο κερδήθηκε και ο Γιώργος δικαιώθηκε.- Αυτός ήταν ο άντρας που αγάπησα"
Το συγκλονιστικό μήνυμα της Στάθας Καραϊβαζ μετά την απόφαση του δικαστηρίου που αθωώνει, λόγω αμφιβολιών, τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβαζ

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο διαδίκτυο η χήρα του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβαζ τοποθετείται μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αθωώσει, λόγω αμφιβολιών, τους δύο κατηγορούμενους για την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβαζ με ανάρτησή της στο διαδίκτυο έγραψε χαρακτηριστικά:

Σήμερα έκλεισε έναν επίπονος κύκλος,ο κύκλος του δικαστηρίου. Οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν. Για εμένα όμως το δικαστήριο κερδήθηκε Ο Γιώργος δικαιώθηκε γιατί ακούστηκε από όλες τις πλευρές από την έδρα, τους δικηγόρους της υπεράσπισης ότι ο Γιώργος σκοτώθηκε για τη δημοσιογραφική του οντότητα και ότι ήταν ένας άμεμπτος δημοσιογράφος, ένας ακέραιος άνθρωπος που δεν δίστασε να γράψει κάποια στιγμή ( αυτό το φοβερό Άι στο διάολο κρετινοι ) αυτός ήταν ο άνδρας που αγάπησα και του αφιέρωσα τη ζωή μου άρα το δικαστήριο κερδήθηκε. Ευχαριστώ θερμά το δικηγόρο μου Αντώνη Ξυλουργιδη για την ενδελεχή και αρτιότατη εκπροσώπηση με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση στο έργο του ,και αν μου επιτρέπει τον θεωρώ έναν δικό μου άνθρωπο .
Τους δικηγόρους των συγγενών του Γιώργου (της μαμάς και της αδελφής) Ρόη Παυλεα και Σπύρο Χαριτάτο για την σημαντική βοήθεια στο έργο της απόδοσης δικαιοσύνης και την υπέροχη σχέση που αναπτύχτηκε μεταξύ μας, ότι από τούδε και στο εξής τους συμπεριλαμβάνω στους φίλους μου . Τους δικηγόρους των κατηγορουμένων, την κα Εισαγγελέα, τους φυσικούς και τους τακτικούς δικαστές . Την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΣΗΕΑ σε όλα τα επίπεδα.Ζήσαμε όλοι μια δίκη αξιοπρεπή με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του Γιώργου . Σας ευχαριστώ όλους !

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr