search-button
cross-out

«Το σπίτι είναι άδειο χωρίς την κόρη μου, το σπλάχνο μου»: Συντετριμμένη η μητέρα της 11χρονης Βασούλας

Την Κυριακή, 9 Ιουνίου, ο χρόνος σταμάτησε για πάντα στο χωριό Μυρτιά, όπου ζούσε η μικρή Βασιλική με την οικογένειά της
«Το σπίτι είναι άδειο χωρίς την κόρη μου, το σπλάχνο μου»: Συντετριμμένη η μητέρα της 11χρονης Βασούλας

Οι γονείς της την αναζητούσαν μανιωδώς, πιστεύοντας πως είχε απλώς εξαφανιστεί. Ωστόσο, η τραγική αλήθεια ήταν ότι η Βασιλική δεν ήταν πλέον στη ζωή.

Η εξαφάνιση του παιδιού είχε ανακοινωθεί από το Χαμόγελο του Παιδιού και είχε εκδοθεί Amber Alert, με πληροφορίες ότι τα ίχνη της 11χρονης είχαν χαθεί στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής.

Το απίστευτο και φρικτό σενάριο επιβεβαιώθηκε την επόμενη ημέρα, όταν το άψυχο σώμα της Βασιλικής βρέθηκε με τραύματα από κατσαβίδι σε όλο της το σώμα, κυρίως στη σπλήνα και την καρδιά. Το σώμα της είχε πεταχτεί σε ένα χωράφι στη θέση Καταρράχι, ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή, από τον ίδιο της τον θείο.

Τι εξομολογείται η μητέρα:

Από τη στιγμή που η μητέρα της 11χρονης έμαθε για την αποτρόπαια δολοφονία του παιδιού της και της είπε το τελευταίο «αντίο» στην κηδεία, δεν έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας τη θλίψη και την οδύνη της. Στις 12.07 έκανε μία ανάρτηση που έλεγε: «#33 μέρες #Βασουλα μου το σπίτι μας είναι άδειο χωρίς εσένα καρδιά μου μας λείπεις παρά πολύ. Το νινί σου με ρωτάει κάθε μέρα και κάθε βράδυ. Και με λέει το παιδί μας το μικρό μάνα έτσι που με έλεγες εσύ σπλάχνο μου. Και μου λέει η Βάσω είναι εδώ σπίτι μας».

«Μου λείπει το κοριτσάκι μου, το γέλιο της, η παρέα της, μου λείπουν όλα…» εξομολογείται στο enikos.gr η μητέρα της μικρής Βασιλικής, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά της, μόλις ακούει το όνομά της. «Είναι εδώ μαζί μου. Δεν έχω πειράξει τίποτα δικό της. Τα ρούχα της, τα παπούτσια της, την τσαντούλα της, τα πράγματά της. Όλα είναι στην θέση τους και την περιμένω να τα χρησιμοποιήσει».

Το σπίτι της οικογένειας, εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, παραμένει βυθισμένο στη θλίψη. Κανένα μέλος της οικογένειας δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός που τους έχει συνταράξει. Η μητέρα της Βασιλικής αναφέρει πως τα αδελφάκια της συνεχώς την αναζητούν, αδυνατώντας να κατανοήσουν την απουσία της. Η απώλεια της μικρής Βασιλικής έχει αφήσει ένα βαθύ κενό στις καρδιές όλων, και η καθημερινότητα έχει μετατραπεί σε μια ατέρμονη προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο πόνος και η θλίψη που έχει εγκατασταθεί στο άλλοτε γεμάτο ζωντάνια σπίτι τους.

«Την ψάχνουν και την ζητάνε, αλλά δεν έχω το κοριτσάκι μου, πού είναι η Βασούλα μου; Την περιμένω κάθε φορά που κοιμάμαι. Στεναχωριέμαι που δεν έχει έρθει ακόμη στον ύπνο μου».

Ερωτηθείσα για το πώς θα αντιδρούσε αν είχε τη δυνατότητα να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον δολοφόνο του παιδιού της, η μητέρα της Βασιλικής απάντησε με βαθιά συναισθηματική φόρτιση. «Θα τον σκότωνα όπως σκότωσε την Βασιλική μου. Με τρώει ένα γιατί. Γιατί να φύγει το παιδάκι μου τόσο μικρό;».

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr